Rengėjų teigimu, tai didelis smūgis visai kovinio sporto bendruomenei, tačiau, nepaisant to, kovų dėl taikos pasaulyje turnyras vyks toliau, o „Ringo zonos“ federacija tikisi, kad feisbuko politika pasikeis bent jau iki aštunfinalių.

Tiek feisbuko, tiek ir kitų jautresnių interneto vartotojų pasipiktinimo banga kilo po eilinės kvalifikacinės kovos, kurios metu vienam iš kovotojų sprogo galva. Pasak turnyro organizatorių, dėl to kaltas klastingas „Kašpirovskio manevras“, kurį kovotojas Iron Vytas netikėtai pritaikė prieš varžovą pravarde Zoro.

Tačiau net ir po tokios šokiruojančios kovos baigties „Ringo zonos“ kūrėjai neketina švelninti varžybų reglamento ar glaistyti aštresnių kovų epizodų. „Realizmas, tiesa ir taika – tai vertybės, kurių niekada neaukosim tik vardan to, kad ramiau miegotų supermamytės ir teletabiai“, - pareiškė federacijos vadovai.

Primename, kad šio projekto sumanytojai „Ringo zoną“ pristato kaip tarptautinį kovų turnyrą „Fight for Peace“, netoleruojantį jokių taisyklių.

Visi naujausi „Ringo zonos“ varžybų įrašai - https://www.facebook.com/ringozona/

DELFI įspėja: nedarykite to namie, nes „Fight for Peace“ turnyro kovotojai yra pusiau arba pilnai išprotėję, tačiau jie patys prisiima atsakomybę už savo saugumą.