Ukrainos atlikėja, 2004-ųjų metų „Eurovizijos“ nugalėtoja Ruslana, tapo ne tik koncerto dalimi, o ir viena jo vedėjų. Jai renginio metu talkins Arūnas Valinskas.

Ruslanos teigimu, Rusijos agresija kelia pavojų ne tik Ukrainai, bet ir visoms kitoms šalims, todėl kviečia kovoti bei gintis drauge.

„Skirtingose pasaulio vietose jaučiame tą patį – mums gresia pavojus. Net ir mažiausia parama bus didžiulė pagalba siekiant pergalės šiame kare. Pasidalykite su Ukraina nedidele dalimi to, kuo galite dalintis šią akimirką. Visi kartu mes laimėsime šį karą“, – kvietė atlikėja.

Prie paramos koncerto jungiasi ir dar trys Ukrainos scenos žvaigždės – Tina Karol, NK-Nastya Kamenskich, Nadya Dorofeeva – bei būrys žinomiausių Lietuvos atlikėjų.

Koncerte dalyvaus Marijonas Mikutavičius, Andrius Mamontovas, Merūnas Vitulskis, Liepa Mondeikaitė ir Alana Šport, Inga Valinskienė, G&G sindikatas, Saulius Urbonavičius-Samas, „Violin beats“, Rositos Čivilytės ir Onos Mingės Slušnytės duetas, legendinės grupės „LT United“ bei „Hiperbolė“, šokių studijos „Infinitum“ šokėjai ir kt.