Jau daugiau nei du mėnesiai, kuomet Šiaulių milijoniere „KK2“ laidoje vadinama Sandra yra dingusi be žinios. Nepaisant to, mįslingoje istorijoje išlenda vis naujų detalių. Viena jų – advokatas Albertas Bandžius, kuris tikina, kad yra paskutinis žmogus, bendravęs su šiuo metu ieškoma lietuve.

„Taip, bendravau. Buvau iškviestas į apklausą. Matyt, toje situacijoje aš buvau svarbus“, – LNK laidoje kalbėjo A. Bandžius.

Kaip pasakojo advokatas, Sandra jį neva pati susiradusi ir prašiusi jo pagalbos, mat norėjo susigrąžinti socialinių tarnybų paimtą dukrelę. Kelių mėnesių kūdikis buvo atimtas dėl tėvų nepriežiūros.

„Pagrindinis mūsų bendravimas buvo ne telefonu, o per „Facebook Messenger“. Man ji atrodė, kaip sunerimusi mama, kuriai iš tikrųjų rūpi ir skauda, kur jos vaikas“, – teigė jis.

Paskutinis kartas, kuomet Sandra buvo užfiksuota – jos skrydis iš Didžiosios Britanijos į Lietuvą. Po skrydžio buvusi „Olialia“ mergaitė dingo. Nors A. Bandžius tikina su ja bendravęs jai jau atvykus į gimtinę.

„Klausė manęs, ar aš jai galėčiau pagelbėti. Sakiau, kad ji pamėgintų pati, o jeigu reikės mano, kaip teisininko, paslaugų ir pagalbos – tikrai padėsiu“, – laidoje kalbėjo advokatas.

Iki šiol nėra žinoma, ar Sandra yra gyva. Jos nužudymu įtariamas vyras N. Westas. Nepatvirtintais duomenimis, bute Šiauliuose, kuriame gyveno sutuoktiniai, buvo rasta kraujo ir žymės, kad buvo bandyta naikinti pėdsakus. Iš namų dingo ir didžiulis kilimas.

Poros kaimynai jau buvo pripratę prie audringo Sandros ir Nigelo gyvenimo. Jie tikino ne kartą matę, kaip britas ryte nešė alkoholinių gėrimų butelius.

„Faktas tas, kad jie tikrai pagerdavo. Vyras nuo ryto pareidavo su vyno buteliais. Tiesa, triukšmo nebūdavo. Vieną kartą tik vakare galvojome, kas čia vyksta. Pasirodo, grįžo dvi draugės, bet jau tokioje formoje, kad jos nesugebėjo užsinešti lagamino. Jos išsikvietė taksistą, kad jis užneštų lagaminą į viršų“, – pasakojo viena kaimynė.

Kurį laiką daugiabučio kieme stovėjo prabangus poros automobilis „Porsche“, kuris buvo su išdaužytais langais.

„Stovėjo jų „Porsche“. Mašina – gera, langai – išdaužyti, bet užklijuota su lipnia juostele. Milijonieriai, bet nesusitvarko mašinos“, – stebėjosi porą pažįstanti pašnekovė.

Tai, kad tarp sutuoktinių vyko konfliktas patvirtina ir nuotraukos bei žinutės, siųstos „KK2“ laidai. Pasak jo, Sandra siūlydavo intymias paslaugas už pinigus. Pasak vyro, lietuvė turėjo gerbėją iš Austrijos.

Su Sandra kartkartėmis ryšį palaikiusi jos draugė Rima Antonovienė laidoje teigė žinučių sulaukusi ne iš Nigelo, o iš jo žmonos. Moteris atsiuntė nuotrauką, kurioje ji buvo sumušta. Sandra teigė, kad ją sumušė jos vyras.

„Man sakydavo, kad viskas yra gerai. Bet, kai parvažiavau namo, ji įdėjo nuotrauką, kurioje buvo jos ranka. Ji sakė, kad ji su Nigelu susimušė“, – laidoje kalbėjo moteris.

Pasak Antonovų, Sandra kentėjo nuo vyro smurto.

„Gal ją pastūmė? Juk sakė, kad ant kažkokio kilimo buvo rasta kraujo. Jie išgerdavo. Kartą rašė, kad ji nešė ant rankų sukniubusį vyrą ir vežė į ligoninę, kad jis atsigautų. Viskas aišku, nuo ko jis ten atsigautų“, – dėstė pašnekovė.

Nepaisant to, Rima tiki, kad Sandra yra gyva. Ji mano, kad dingusioji šiuo metu gyvena Austrijoje pas buvusį vyro Nigelo verslo partnerį, apie kurį ji jai buvo pasakojusi.

„Ji turėjo tokį draugą Filipą Vokietijoje. Jis buvo mažas, storas, praplikęs senukas. Jis buvo milijonierius, o Nigelas buvo jo verslo partneris. Filipas supykęs Nigelą išmetė iš verslo“, – teigė moteris.