Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėja Giedrė Norvilienė antradienį toliau tęsė baudžiamosios bylos, iškeltos D. Redikui, nagrinėjimą. Nors jau išnagrinėta beveik visa ikiteisminio tyrimo ir teisminio nagrinėjimo metu surinkta medžiaga, kaltinamasis ir jo gynėjas advokatas Giedrius Baziulis teismui pateikė duomenis, kad brangiai įvertinti laikrodžiai, kurie buvo pavogti iš A. Valentaitės, kainuoja gerokai mažiau nei už juos nori pinigų gauti nukentėjusioji.

„Net penkis kartus pigiau kainuoja, bet ir tai jų niekas neperka“, – sakė advokatas.

Jis elektroninio prekybos aukcinio puslapyje „eBay“ surado tokio paties modelio laikrodžius, kaip buvo pavogti iš A. Valentaitės. Advokatas net juos atspausdino ir kaip įrodymą pateikė teismui.

Tuo metu A. Valentaitei draugystė su D. Redikui – iki šiol skaudus prisiminimas, tai ji prisipažino laidos „Nuo...Iki“ žurnalistams.

„Viskas, kas vyksta gyvenime, palieka kažkokią žymę. Negali visiškai atsiriboti ir galvoti, kad tavęs nepaveiks, bet tai yra normalu. Džiaugiuosi, kad esu lydima sėkmės net sunkiausiais momentais ir sugebu atsilaikyti“, – sakė apie naują meilę užsiminusi A. Valentaitė. Ji taip pat pažymėjo, kad nori kuo greičiau vagysčių istoriją, kaip ir D. Rediką, pamiršti.

Ką apie tokius A. Valentaitės žodžius mano pats D. Redikas, galite pamatyti vaizdo įraše. Šiame vaizdo įraše taip pat galima pamatyti, kokio akibrokšto teismo salėje sportininkas sulaukė iš valstybinį kaltinimą palaikančio prokuroro – po tokio poelgio nusikaltimais kaltinimas sportininkas pasijuto labai nemaloniai.