Tačiau per repeticiją projekto vykdančioji prodiuserė Agneta Gabalytė susirūpino: likus mažiau nei savaitei iki pusfinalio, KAIA ir Paulina Paukštaitytė repetuoti atėjo nepasiruošusios, o kūrinys dar neturi aiškios struktūros. Atsakomybė merginoms išties didelė – tai pirmasis kartas, kai „Everybody Dance Now“ kūrinys skambės pasauliniame „The Voice of...“ projekte.

Abi merginos pripažįsta, kad laiko šiek tiek pritrūko, tačiau nerimauti tikrai nėra dėl ko. „Viskas ten buvo gerai, mes tiesiog turim tokią situaciją, kad gyvename abi skirtinguose miestuose, ir gavus dainą tarpušventyje, kuomet yra tiek darbingas metas, tiek metas pabūti su šeima, tai natūralu, kad tam tikri dalykai tiesiog daromi šiek tiek vėliau“, – šypsodamasi sako KAIA.

Šį sekmadienį tai nebus vienintelė daina, su kuria KAIA ir Paulina pasirodys scenoje. Kartu su savo komandos nare Paulina Skrabyte bei pačiu Leonu Somovu scenoje jos pristatys premjerą – pirmąjį KAIA ir L. Somovo bendrą kūrinį „Sustoja laikas (Meile)“. KAIA pripažįsta atvirai, kad šis pasirodymas ją verčia jaudintis daug labiau.

„Tas jaudulys labai skirtingas. Dėl „Everybody Dance Now“ dainos kol kas nejaučiu didelio jaudulio ar baimės, ji atsiras dėl sceninio jaudulio pasirodymo metu. Dėl „Sustoja Laikas (Meile)“ jaudinuosi, nes bus pirmą kartą tokia didelė premjera, ir apskritai – tai labai jautrus kūrinys, labai daug ir atvirai pasakojantis. Būti atviram nėra lengva, bet tai jaudina ne tik kūrėją, bet ir klausytoją“, – sako KAIA, kuri šios dainos žodžius parašė savo antrajai pusei ir pasirodymo metu šią dainą skirs būtent jam.