Per tą laiką vyras tiesiog pametė galvą dėl rekordų – tai tapo savotiška priklausomybė. Į pasaulio rekordų knygą jis stengiasi patekti pačiais įvairiausiais ir keisčiausiais būdais. Pavyzdžiui, jis parašė ilgiausią pasaulyje testamentą – net 489 puslapius.

Pagamino mažiausią pasaulyje kvietimą į vestuves. Pirmasis pasaulyje iš Naujojo Delio pristatė picą į San Franciską. Ir tai dar ne viskas – per mažiau nei keturias minutes jis išmaukė visą butelį pomidorų padažo.

Bene įdomiausias šio garbaus amžiaus indo pasiektas pasaulio rekordas – vėliavos, kurių piešiniais jis išmargino ne tik kūną, bet ir veidą.
Skelbiama, kad tiek tatuiruočių senstančią jo odą papuošė per beveik dvejus metus – ambicingą projektą įgyvendinti jis pradėjo 2009 metų liepos viduryje.

Neseniai indas nusprendė, kad derėtų atkreipti dėmesį ir į garsiausius pasaulio žmones, tad dabar turi piešinių ant kūno vaizduojančių JAV prezidentą Baracką Obamą, Jungtinės Karalystės karalienė Elžbietą ir net Indijos ministrą pirmininką Narendą Modi.

Dar viena smulkmena – siekiui pelnyti dar daugiau pasaulio rekordų indas paaukojo visus iki vieno savo dantis.

„Man priklauso pasaulio rekordas už tai, kad burnoje sutalpinau 496 šiaudelius. Tai buvo sunkiausiai pasiektas pasaulio rekordas. Teko labai daug paaukoti – visus iki vieno dantis. Juos teko išrauti, nes burnoje reikėjo vietos. Tik tada galėjau susigrūsti rekordinį kiekį šiaudelių“, - pasakojo daugybę pasaulio rekordų iškovojęs indas Guinnessas Rishi.

Guinnessas Rishi tvirtina, kad jam priklauso daugiau nei 20 pasaulio rekordų, nors šis skaičius ir nėra oficialus. Kartą vyras dalyvavo vietos valdžios rinkimuose – tikėjosi patekti į Guinnesso pasaulio rekordų knygą kaip nė vieno balso negavęs kandidatas, tačiau jo planas žlugo: už jį balsavo beveik 30 rinkėjų.

Į rekordų vaikymosi karštinę indas įtraukė ir savo šeimą. Jo žmonai Bimlai priklauso mažiausias pasaulyje testamentas, kurį sudaro žodžiai „Viskas sūnui“. Ji į Guinnesso pasaulio rekordų knygą pateko 1991 metais. Pakvietimai į sūnaus Sumito vestuves pripažinti mažiausiais pasaulyje.

Indas didžiuojasi, kad jo šeimos namai paversti savotiška šventykla, kur viskas skirta vien jo rekordams atminti.

Guinnessas Rishi tvirtina šiuo metu planuojantis įtikinti savo aštuoniasdešimties metų žmoną pastoti – tokiu būdu jie taptų seniausia pasaulyje pora, susilaukusia mažylio. Kol kas moteris vyro idėjai nepasiduoda.