Parodos „My Name is Prince“ ekspozicijoje – daugiau nei 200 daiktų, tarp kurių specialiai Prince gamintos gitaros, apdovanojimų statulėlės, jo užrašai ir scenos kostiumai. Lankytojai turės unikalią progą susipažinti ir su gausiu muzikinių vaizdo klipų bei kitos filmuotos medžiagos archyvu.

Kūrėjas netikėtai nuo netyčinio vaistų perdozavimo mirė 2016 metais. Kaip teigia parodos organizatoriai, Prince pats padėjo pagrindus tam, kad ši paroda vieną dieną išvystų dienos šviesą.

Kalbant apie ypatingiausius parodos eksponatus, verta paminėti violetinį žvaigždės kostiumą, kuriuo vilkintis jis nufotografuotas albumo „Purple Rain“ viršeliui, jo garsiąją gitarą ir didžiulę kolekciją batų aukštu kulnu.

Paroda surengta erdvėje, kuri taip pat artimai susijusi su dainininku – Londono O2 arenoje. 2007 metais jis čia surengė 21 koncerto maratoną, per kurį jo iš viso klausėsi daugiau nei 450 tūkst. gerbėjų.

Svarbu ir tai, kad „My Name is Prince“, teigiamai įvertino ir dainininko artimieji, nors jo sesuo Tyka Nelson ir prisipažino, kad apsilankymas joje buvo ypatingai jaudinanti patirtis.

Parodą galima apžiūrėti iki 2018 metų sausio 7 dienos.