Į „Miss Racing“ finalą patekusi pribloškiančios figūros savininkė Justė Tamašauskaitė iš Naujosios Akmenės Lietuvos kultūrizmo ir fitneso čempionė bei kitų varžybų prizininkė.

Emilija Serapinaitė iš Vilniaus – profesionali sportininkė, šiuolaikinės penkiakovės atstovė, 2014 ir 2017 metais tapusi jaunimo fechtavimo čempione, o 2013 metais Lietuvos plaukimo 50metrų laisvu stiliumi čempionė ir Pasaulio jaunimo komandinių estafečių prizininkė bei turinti kitų svarių pasiekimų.

Dar viena itin sportiška „Miss Racing“ finalininkė – Lietuvos meninės gimnastikos čempionė ir „Leaderdance“ šokėja Neda Šerniūtė iš Klaipėdos.

Į finalinį 12-tuką pateko ir kelios merginos, sukaupusios nemažai patirties grožio pasaulyje. Tai „Miss baiker 2016“ konkurso nugalėtoja, Simona Visokinskaitė iš Kauno bei žinoma blogerė Mažena Gorelova – Absentta iš Vilniaus.

Į „Miss Racing“ rinkimų finalą taip pat pateko Akvilė Būdavaitė iš Kauno, Gabija Damalakaitė iš Klaipėdos, Jomantė Majauskaitė iš Šilutės, Laura Kaškonaitė iš Kauno, Santa Žadeikytė iš Palangos, Simona Deveikytė iš Vilniaus ir Neda Orlakaitė iš Kretingos.