Dainų „Let Me Entertain You“ ir „Angels“ atlikėjas, kuris ką tik pristatė savo naujausią studijinį albumą „The Heavy Entertainment Show“, 2017 metais leisis į gastroles Europos stadionuose.

Kartu su melodingo elektroninio popso duetu „Erasure“ 42 metų R. Williamsas aplankys 18 šalių, kur surengs 29 pasirodymus. Gastroles pradės Didžiojoje Britanijoje birželį.

Pramogų pasaulio senbuvis per spaudos konferenciją pajuokavo, kad kandidatas į JAV prezidento postą Donaldas Trumpas „yra tikras šoumenas“.

„Manau, kad jis turi kažką tokio, ką galiu iš jo pasiskolinti ir savo pasirodymams. Šios gastrolės bus įspūdingos. Mano gastrolės bus velniškai įspūdingos. O ir mano būdas tiesiog neįtikėtinas. Niekas negali taip linksminti, kaip gebu aš. O ir moteris gerbiu. Niekas kitas taip nemoka gerbti moterų kaip aš – tuo galėsite įsitikinti mano dviejų valandų trukmės koncertuose, kur iki negalėjimo gerbsiu kiekvieną mielą merginą ir moterį. Šiuo klausimu man neprilygsta niekas“, - sakė atlikėjas.

Oficialiai patvirtinta, kad po dvejų metų pertraukos R. Williamsas surengs šou ir Lietuvoje. Populiarusis atlikėjas Vilniaus Vingio parke koncertuos rugpjūčio 16 d. Jau dabar didžiausiu 2017 m. koncertu tituluojamas šou bus vienintelis R.Williamso pasirodymas Baltijos šalyse.