Santykių pradžia buvo sudėtinga

Kaip teigia L. Mondeikaitė-Norkevičienė, santykiai su vyru pradžioje buvo ganėtinai komplikuoti ir nepastovūs.

„Mes labai anksti susižadėjom, po 3 mėnesių draugystės. Ir tada kai susižadėjom, tada prasidėjo gyvenimas kartu ir pamatymas, kad labai nu tikrai skirtingų ir požiūrių, ir viso ko“, – pasakoja žinoma atlikėja. Kaip teigia ji, yra buvę visko: ir riksmų, ir verksmų, ir batų mėtymo.

„Esu šveitusi jam vieną kartą batą“, – prisimena moteris.

Šiuo metu išgyveną puikų etapą

Nors santykiuose buvo visko, L. Mondeikaitė-Norkevičienė džiaugiasi, kad šiuo metu santuokoje išgyvena puikų etapą. Jos teigimu, su vyru jie jau yra pragyvenę įvairias krizes, tačiau, jos manymu, vaikai yra didžiausias išbandymas, su kuriuo sutuoktiniai dar nesusidūrė.

Mintys apie šeimos pagausėjimą

„Man atrodo vaikai yra išvis didžiausias išbandymas, kuris gali būti, nes labai pakeičia santykį tarp vyro ir moters, man taip atrodo, nes atsiranda kiti žmonės dar gyvenime“, – teigia laidos pašnekovė.

Jos teigimu, šis etapas dar tik laukia, jei juodu nuspręs turėti vaikų.

„Mes jau ir vyresni esam, ir tu kažkaip tingi atrodo vargti kažkaip“, – apie šeimos pagausėjimą šiuo metu kalba moteris. Ji teigia, kad su vyru kalbėdami apie vaikus, jie jaučia tam tikrą baimę, dvejones.

„Tu bijai atsisakyti savo komforto, kurį tu susikūrei“, – teigia laidos pašnekovė.

Vis dėl to, moteris apie šeimos pagausėjimą nėra nusiteikusi tik neigiamai. Jos manymu, šeimos pagausėjimas pakeičia gyvenimą į labai gerą pusę, tačiau apie vaikus šiuo metu dažnai tikrai nesvajoja.