Tai buvo itin slapta sutuoktinių šventė, nors apie poros vestuves jau kurį laiką ūžė visas kriminalinis pasaulis – vengdami viešumo jie nutarė tuoktis ir savo šeimos sukūrimo šventę atšvęsti ne Lietuvoje, o kaimyninėje Latvijoje. Be to, šios šalies sostinėje Rygoje nuolat gyvena A. Perminas, kuriam Lietuvos teisėsauga suteikė valstybės saugomo asmens statusą.

Tuo metu S. Steikūnaitė nuolat gyveno Vilniuje, tačiau buvo dažna viešnia Rygoje. Ne kartą dabar jau iš pramogų pasaulio pasitraukusi pora buvo pastebėta Jūrmaloje. Šį kurortą yra pamėgę ne tik Latvijos, bet ir Rusijos kriminalinio pasaulio atstovai, čia taip pat nuolat lankosi Rusijos pramogų pasaulio atstovai, tik jų nieko bendro nesieja su S. Steikūnaite ar kitomis „pupytėmis“.

S. Steikūnaitė ir A. Perminas – vienmečiai, šiais metais jiems sukako po 35 metus.

„Ilgiausiai išliekantis grožis – tai žmogaus vidinis grožis“, – penktadienio popietę jau po sudarytos santuokos instagrame paskelbė S. Steikūnaitė. Tiesa, nuotraukos su nuotakos suknele ji neįdėjo.

Vestuvių ceremoniją pora surengė viename brangiausių Jūrmalos viešbučių, esančių ant Baltijos jūros kranto. Jai iš anksto ruošėsi ne tik viešbučio darbuotojai – jau ketvirtadienio pavakarę iš Vilniaus atvyko darbininkų brigada, kurios pastangomis penktadienio vakarą dangų nušvietė net keliolika minučių trukę įspūdingi fejerverkai. Reginys buvo vertas dėmesio – šviesų spektaklis surengtas Baltijos jūroje, jis jaunavedžiams kainavo ne vieną tūkstantį eurų, o jį susirinko steėbti daugybė Jūrmalos gyventojų ir svečių, nors penktadienio vakaras jiems nedovanojo gero oro.

Po fejerverkų juos stebėję žiūrovai šviesos spektaklį palydėjo gausiomis ovacijomis ir šūksmais „gorko, gorko“ (karti, karti). Tačiau vietinių šūksnių jaunavedžiai negirdėjo – jie fejerverkus stebėjo nuo gerokai toliau esančio pastato stogo.

Daugiau apie tai skaitykite DELFI.