Šiuolaikines technologijas ir tradicijas sujungusi Razzoukų šeima klientus pritraukia internetu, o ir greičiausiai susidomėjusių netrūktų ir be jo: juk Jeruzalė – miestas, šventas tiek krikščioniams, tiek judėjams, tiek musulmonams.

54 metų turistas iš Airijos Noelis Heavey‘is niekada gyvenime negalvojo, kad štai ims ir užsinorės savo kūną papuošti tatuiruote. Vieną dieną jis netyčia internete užklydo į Razzoukų šeimos svetainę ir „buvo tiesiog sužavėtas“.

Savo pirmajai kelionei į Jeruzalę, kuri šiuo metu labai intensyviai ruošiasi Kalėdoms, įamžinti airis pasirinko neįmantrų kūno piešinį. Pirmąja jo tatuiruote tapo juodos ir raudonos spalvų Jeruzalės kryžiaus kompozicija, kurią sudaro pagrindinis kryžius ir jį supantys keturi mažesni, dekoruoti palmėmis ir skaičiumi 2017. Tai metai, simbolizuojantys jo piligriminę kelionę ir motinos mirtį.

Razzoukai savo verslą pradėjo Egipte, kur krikščionys koptai tradiciškai savo riešus puošia kryžiumi.

Tatuiruočių salono savininkas 44 metų Wassimas Razzoukas sako daug metų nenorėjęs imtis šeimos verslo, tačiau gyvenimas pasisuko taip, jog pirminio įsitikinimo teko atsisakyti. Dabar motociklus dievinantis tatuiruočių meistras šio amato moko savo keturiolikmetį sūnų.

Kai kurie tatuiruočių katalogo darbų dizaino sprendimai siekia dar Kryžiaus žygių laikus, tačiau W. Razzoukas gali piešinius pritaikyti net ir išrankiausio kliento poreikiams.

„Tai piešinys ant kūno, kurį pasidarę niekada nesigailėsite, nes juo didžiuositės. Tai tradicija“, – sako W. Razzoukas, kurio turimos tatuiruotės puikiai iliustruoja jo žodžius.