Visų trijų vaikinų nuomone, nereikėtų nuvertinti Lietuvoje esančių galimybių, tačiau plėsti savo akiratį bei pamatyti pasaulį taip pat tikrai verta.

„Manau, kad šitas klausimas seniai yra uždarytas. Mes visi esame iš skirtingų sričių. Su kiekvienu pasikalbėjus, kokios yra jam ten galimybės, opcijos, galima suprasti, kad na yra nežmoniškai didelės, tiesiog tobula vieta būti jaunam žmogui, tobulėti“, – užtikrintai kalba M. Navickas.

Nors E. Nedzinskas visiškai pritaria M. Navickui, tačiau taip pat prideda, kad kai kuriems verta pasidairyti ir svetur, parsivežti naujų idėjų į Lietuvą, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje Lietuva yra puiki vieta tobulėti.

Daug po pasaulį keliaujantis J. Janulevičius sako, kad visose kelionėse suvokia vieną svarbų dalyką:

„Kadangi man tenka daug keliauti ir pamatyti įvairių kultūrų, esančių kitose šalyse, aš iš visų savo kelionių suprantu tik tai vieną dalyką, kad kai aš grįžtu, nusileidžiu Vilniaus oro uoste ir važiuoju namo, kad tai yra pats geriausias jausmas.“

Kitiems žmonėms, kurie galvoja apie išvykimą pagyventi į kitas šalis ar pakeliavimą, J. Janulevičius rekomenduoja tai daryti, išbandyti naujas kultūras, save.

„Jeigu sakote, kad Lietuvoje galbūt nėra taip gerai, kažkur geriau, gerai, nuvažiuokite ten, išbandykite ir tada jau galėsite galbūt ir pativrtinti savo hipotezę arba suprasite, kad galbūt nėra taip gerai ten, kad ta veja nėra žalesnė pas kaimyną“, – patarimu dalijasi pašnekovas.