Jį taip sužavėjo paslaptingojo Igno balsas, kad abejonių, kam patikėti naujausios dainos vokalą, net nekilo. „Pirmą kartą Igną išgirdau tiesiog važiuodamas automobiliu, klausiau Simonos Albavičiūtės-Banditos laidos, kurioje ji kalbino kuklų vaikiną Igną Pociūną, – pasakojo J. Nainys. – Pasigirdus instrumentalui, jis pradėjo dainuoti, išgirdęs net stabtelėjau akimirkai, nes negalėjau patikėti, kad tai daro tas pats kuklus vaikinas.

“Ignas – dviejų vaikų tėvas, gyvenantis įprastą šeimyninį gyvenimą ir kas rytą einantis į darbą. Muzika jam – atgaiva sielai ir hobis nuo pat vaikystės. „Norime parodyti šį talentą, kuris muziką atlieka tik savo malonumui“, – savo atradimu džiaugėsi Jonas.

Naują dainą pristatantys radistai teigia, kad ją galima pavadinti bendru jų ir Igno, slapyvardžiu „Daddy was a milk man“, kūriniu. „Tai jo kurti žodžiai, mūsų muzika, tad tai bendras mūsų kūrinys“, – tikino radistai.

Dainą jie pristato kartu su jai sukurtu vaizdo klipu. O pirmą kartą šią dainą gyvai išgirs „Radistų“ gimtadienio svečiai. „Ignas kartu su mumis užlips ant scenos penktadienį, „Žalgirio arenoje“ ši daina nuskambės pirmą kartą“, – patikino Jonas.

Beje, pasidomėjus, kodėl Ignas scenoje pasirodo tokiu slapyvardžiu, Jonas nusijuokė ir papasakojo, kad tokia kadaise buvo kukliojo Igno profesija. „Anksčiau jam teko darbuotis Amerikoje, ten jis dirbo pieno išvežiotoju, tad viskas čia tikra“, – šyptelėjo pašnekovas.

Nei šlovės, nei populiarumo nesiekiantis Ignas turbūt ilgai būtų dainavęs ir gitara brazdinęs tik sau ir savo artimiesiems. Vis tik jo žmona pasistengė, kad mylimojo muzika pasklistų plačiau. „Tai jo žmona jam padovanojo kuponą, su kuriuo galėjo studijoje įrašyti savo dainą. Taip netikėtai jis buvo ir atrastas“, – nusišypsojo Jonas, kviesdamas įvertinti naują meilės hitą „Breath in“.