Tik pilnamečiams skirta paroda „18+ Central“, organizatorių teigimu, pirma tokia miesto istorijoje. Didžiąją dalį lankytojų sudarė drąsios merginos ir jaunos aštresnių pojūčių miegamajame nesibaidančios poros.

Organizatoriai sako, kad šis renginys – savotiška fiesta drąsiems ir savo seksualumo nebijantiems žmonėms. Žiūrovai galėjo stebėti įvairių erotinių pasirodymų, įspūdingą šou surengė vaikinų striptizo grupė, vyko pančiojimo virve demonstracija. Bene daugiausia dėmesio susilaukė nuogalius tapytojas Pricasso, savo paveikslus tapantis ne teptuku, o intymiausiu organu.

Tik suaugusiems skirtos šventės dalyviai taip pat turėjo unikalią progą susipažinti su juostų suaugusiems žvaigždėmis iš Japonijos ir stebėti geriausių šokėjų aplink stulpą pasirodymus.

Merginos bene audringiausiai sutiko vaikinų striptizo grupę „BadBoys Australia“.

Organizatoriai labai džiaugiasi renginio populiarumu, tačiau sako, jog teko kaip reikiant pasistengti ir įveikti nemažai kliūčių, kol savo planus pavyko paversti realybe. Bene daugiausia vargo su cenzoriais teko patirti dėl nuogaliaus tapytojo – juk jis dirba be drabužių.