„Nieko nesigailiu. Nebent tik to, kad laidoje pradėjau mikčioti ir negražiai sėdėjau. Ir stilius netiko, nes atrodžiau daug vyresnė. O visa kita buvo gerai. Žmonių reakcijos – man nulis emocijų. Manęs tikrai netrikdė jokie žmonių pasisakymai nei iki laidos, nei po jos“, – DELFI pasakojo iš Žemaitijos kilusi moteris.

„Neturiu jokių negalių, su manimi viskas yra gerai. Kiti socialiniais tinklais naudojasi kaip vaistu, bet su mano mąstymu yra viskas gerai“, – kartojo ji.

Minimoje laidoje Lina pasakojo, kad, jos nuomone, vyras turi išlaikyti savo mylimąją ir ją maksimaliai aprūpinti – tai esą kiekvienos moters svajonė, apie kurią neva nutylima. Niekada jokio darbo nedirbusi ir iki šiol su tėvais gyvenanti Lina teigė, kad ji turi širdies draugą, kuris mielai ja rūpinasi ir uždirba pinigus. Tuo tarpu pati pašnekovė dienas leidžia uždarose feisbuko grupėse, kurias ji pati administruoja, bendrauja su draugėmis, lankosi kavinėse, restoranuose ir taip mėgaujasi gyvenimu. Lina sako, kad moters pareiga yra prižiūrėti save, namus ir šeimą.

„Supratau, kad žmonėms sukeliu tokias dideles emocijas, kad reikia jas kažkur išnaudoti. Vos porą sakinių ir štai, išėjo sensacija. Grįžusi namo gailėjausi tik vieno, kad ten pasisakiau per mažai, bet net ir to užteko“, – apsilankymą pokalbių laidoje komentavo Lina.

Visą interviu su Lina skaitykite DELFI portale.