Miai paskambinau pamačiusi dar vieną jos vyro Nerijaus Antanavičiaus „žygdarbį“ ir antraštėse minimą jos vardą. Netrukus po vestuvių į dienos šviesą pradėjusios lysti atlikėjos vyro skolos, nusižengimai ir nemalonumai su teisėsauga, tarsi savaime tapo ir jos. Kurį laiką neišgirdome ir nei vienos jos dainos ar naujo projekto. 2004 metais Lietuvos scenoje ryškiausia šviesa suspindusi dainininkė buvo ir viena produktyviausių atlikėjų, kurią dažnai galėjome išvysti televizijos projektuose, koncertuose, dalijančią interviu ar kuriančią naujus hitus. Tik ne pastaruosius metus. Šou pasaulyje jau kuris laikas sklandė kalbos, jog nuo visų atsiribojusi bei į problematišką verslą ir vyro problemas panirusi dainininkė pasitraukė. Vėliau paaiškėjus, jog pora skiriasi, ji tarsi atsitvėrė tylos siena.

Ir nors laikas nuo laiko pasirodydavo jos komentarai spaudoje, dabar mums susitikus antraisiais namais jai tapusioje atlikėjo Stano įrašų studijoje, kur sukurtas ne vienas hitu tapęs singlas, Mia prasitarė, jog tie komentarai tebuvo oficialios detalės, o tai, kas buvo slepiama po devyniais užraktais, laukė ilgo mūsų pokalbio.

„Žinai, anksčiau ir kurdavau geriausiai naktimis, o dabar nėra jokio skirtumo. Kai prieš dvi savaites jis išsikraustė, apniko toks jausmas, kad praėjo keletas dienų ir vėl galiu kurti. Tik reikėjo dvi dienas pailsėti tiek fiziškai, tiek dvasiškai.

Daugiau skaitykite interviu čia.