Remiantis vietos žiniasklaidos pranešimais, piešinys vos per valandą purškiamais dažais buvo sukurtas antradienį, gegužės 15 dieną, ant „Windsor“ ir „Eton“ alaus daryklos sienos. Pats menininkas Pegasus teigia, kad jo piešinyje – laiminga pora, pozuojanti sužadėtuvių fotosesijai.

Pegasus, neslepiantis esąs tikras britų karališkosios šeimos supergerbėjas, geriausiai žinomas dėl sarkazmo ir ironijos nestokojančių darbų. Vos tik buvo oficialiai pranešta apie Harry ir Meghan sužadėtuves, jis važinėjosi furgonu, ant kurio šono buvo nupieštas princas Harry ir popdaininke Madonna persirengusi jo mylimoji Meghan.

Šį kartą, kiek išduodamas savo kūrybinį braižą, Pegasus pristato ne tokį prieštaringai vertinamą kūrinį: juk jis skirtas ypatingai progai – jaunos žavios poros vestuvėms.

Pegasus pats sukūrė piešinio eskizą ir jį perkėlė ant sienos. Skelbiama, kad prireikė net septynių dažų sluoksnių.

Urbanistinių erdvių dailininkas teigia norėjęs meno kūrinį padovanoti karališkajam Vindzorui, kuriame ir vyks tuoktuvių šventė. Menininkas teigia pasirinkęs alaus daryklos sieną ne veltui – čia gaminamas specialiai karališkajai porai sukurtas alus „Harry and Meghan‘s Windsor Knot“.

Šalia piešinio ant sienos išpieštas ir dailus užrašas „Two become one“ (liet. Du tampa vienu). Tokia frazė taip pat pasirinkta neatsitiktinai – Pegasus tiesiog dievina britų merginų popgrupę „Spice Girls“.

Be to, sklando gandai, kad jos dalyvaus vestuvėse. Čikagoje gimęs menininkas su karališkąja pora teigia jaučiantis ypatingą ryšį – juk M. Markle taip pat amerikietė.