Sausio pradžioje savo projektams ieškokite bendraminčių ir sąjungininkų. Tai ryžtingų sprendimų laikas, kai galėsite aiškiau įvertinti nueitą kelią ir išsikelti naujus tikslus. Svarbiems sprendimams jums palankus metas būtų nuo sausio 7 d., po dalinio Saulės užtemimo ir prasidėjus Mėnulio jaunačiai. Tad projektus pradėkite sausio 7, 10, o ypač palankus laikas jūsų naujiems sumanymams būtų 11 ir 12 dienos, kai Merkurijus keliaus karališkuoju Ožiaragio laipsniu.

Sausio antroje pusėje planuokite būsimas išlaidas, tinkamai įvertinkite savo galimybes ir resursus. Sausio 21 – pilno Mėnulio užtemimo dieną – būkite jautrūs tiems, kuriuos mylite.

O paskutinėmis sausio ir pirmos vasario dekados dienomis – puikus metas stiprinti draugystės ir meilės ryšius, ieškoti tarpusavio supratimo.

Kiek permainingesnio astrologinio fono būtų vasario antroje pusėje 19–22 dienos, kai Venera viešės griaunamajame Ožiaragio laipsnyje ir galimi kai kuriems pokyčiai darbuose. Tad vasario pabaigoje ir kovo pirmomis dienomis kai kas ieškosis naujos darbo vietos. Paieškoms tinkamas laikas iki kovo 3 d. ir antroje pusėje nuo 18 iki 31 d.

Balandžio pirma pusė jums ypač aktyvi ir energinga. Tai dienos, kai lengviau rasite sprendimus ir išeitis, kai reikalai galėtų slysti, kaip per sviestą.

Antroje balandžio pusėje reikėtų neskubėti, duoti sau daugiau laiko įsigilinimui į darbines, o kai kam ir į asmenines situacijas, susivokti savo galimybėse, jausmuose ir troškimuose.

Gegužę daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai, imuniteto stiprinimui, darbus derinkite su kūrybingu poilsiu, daugiau laiko praleiskite gryname ore.

O birželį norėsis suvesti rezultatus, išsikelti naujus tikslus ir atšventus gimtadienį energingai kibti į darbus. Šio mėnesio antroji pusė jums romantiškas metas, kai tebeieškantys naujo žmogaus lengviau užmegs naujas pažintis, o jau suradę mąstys apie tvirtesnius tarpusavio saitus.

Liepos 2 d. įvyks pilnas Saulės užtemimas. Šią dieną svarbių klausimų nespręskite, būkite atsargesni keliuose ir buityje.

Atsargumo reikės ir liepos 16–17 – dalinio Mėnulio užtemimo dienomis. Nuo liepos 20 d. jums – energingas ir veiklus laikotarpis. Liepos trečioji dekada palanki planuojantiems sužadėtuves ir vestuves, o taip pat ir kitus svarbius gyvenimo pokyčius.

Rugpjūtis atneš ilgai lauktą ramybę ir stabilumą. Šį mėnesį dažniau gali kilti meninės-kūrybinės idėjos. Mėnesio antroji pusė puiki šeimos atostogoms ir kelionėms.

Rugsėjį gali tekti kai kuriems spręsti darbe iškilusias problemas, o kartu ir šeimos finansinius klausimus. Kai kurie rinksis tarp galimybės likti komforto zonoje su kad ir nedideliu, bet stabiliu uždarbiu ir tarp rizikingo nuosavo verslo kūrimo. Šį mėnesį labiau galėsite pasitikėti savo jėgomis ir mažiau tikėtis paramos iš šalies.

Spalis galėtų būti sėkmingas naujų idėjų realizavimui, deryboms ir sutarčių pasirašymui. Šį mėnesį tarsi vienu įkvėpimu lengviau tvarkysitės su užgriuvusiais darbais. Į savo vietas sukris ir gerbūvio kūrimo klausimai.

Lapkritį venkite finansinės rizikos, sprendimus priiminėkite tik įsitikinę jų perspektyvomis ir sėkme. Tai metas, kai neprošal devynis kartus atmatuoti ir neskubėti kirpti.

Lapkričio 11 d. sėkminga Merkurijaus tranzitu. Šiuo metu lengviau išryškėtų ir ilgiau slėpti dalykai, jums naudinga informacija. Mėnesio antroje pusėje daugiau dėmesio skirkite mažiesiems šeimos nariams, pasirūpinkite jų kūrybingu laisvalaikiu.

O gruodis šaunus siekiantiems žinių ir profesinio tobulėjimo, ketinantiems ugdytis dvasines vertybes, ieškantiems kūrybinio įkvėpimo. Šį mėnesį kai kurie atrasite save naujoje įdomioje veikloje, o dar kai kurie įsitikinsite, kad gera nauja – tai gali būti ir primiršta sena.

Jautresnis metas – gruodžio 26 d. – žiedinis Saulės užtemimas. O paskutinės šio mėnesio dienos džiugins šventiška nuotaika ir Naujųjų sutikimo planais.

Nuotaikingų ir džiugių jums 2019-ųjų linki astrologė Lolita Žukienė.