Brangiausių „iPhone 12 Pro Max” modelių poreikis vis dar išlieka didelis. Vieno filmavimo metu prieš Kalėdas, norintis įsigyti naujausią „Apple“ telefoną užsiminė, kad laukia „iPhone 12 Pro” jau du mėnesius, o peržiūrėjus pasiūlymus vis dar reikia registruotis įsigijimui arba tiesiog užrašas – „išparduota“. Paklausa išlieka, tačiau pasiūla Lietuvai išlieka minimali.

Pasiilgusiems kompaktiško ir galingo išmanaus telefono – „iPhone 12 Mini” puikus pasirinkimas. Jis nėra toks populiarus kaip brangesni „iPhone 12” serijos modeliai, bet visada bus žmonių, kuriems per dideli telefonai erzina. Džiugu, kad „Apple“ nusprendė užpildyti šią nišą, todėl belieka sulaukti ir panašių „Android“ modelių 2021 metais.

Savo apžvalgose daugiau dėmesio skiriu išmaniųjų telefonų kameroms, todėl ir čia ne išimtis. Nuotraukos darytos šiais modeliais bei video apžvalga filmuota tik „iPhone 12 Mini” ir „iPhone 12 Pro Max” telefonais.

Jei jums nereikia teleobjektyvo kameros ir norite turėti mažą, kompaktišką ir galingą išmanųjį, tai „iPhone 12 Mini” labai patrauklus pasirinkimas. Vidinė atmintis 64GB, 128GB ar 256GB pagal poreikius. Baterijos tarnavimo laikas nėra idealus, bet protingai naudojantis dieną tikrai atlaikys. Papildomai dėklas, ekrano apsauga nuo įbrėžimų ir pakrovėjas, būtų rekomenduojami pirkiniai prie šio telefono.

Jei pinigai jums ne problema, „iPhone 12 Pro Max” geriausias pasirinkimas norintiems naujo „Apple“ telefono. Kiek didokas, tačiau geresnė kamera, o svarbiausiai puikiai tarnaujanti baterija yra šio modelio privalumai. Gerai tai, kad minimali vidinė atmintis 128GB, maksimali net 512GB, todėl vietos tikrai užteks. Didžiausias trūkumas visų „iPhone 12” serijos modelių – nėra pirštų atpažinimo jutiklio, o dėvint kaukes, labai nepatogu pastoviai suvedinėti PIN kodą ar slaptažodį.

Dėkoju telekomunikacijų bendrovei „Telia“ už suteiktą galimybę išbandyti šiuos „iPhone“ modelius.