Čengdu centro kameros nufilmavo, kaip du praeitą liepą pasaulį išvydę padūkėliai mažyliai Fu Lai ir jos broliukas Fu Shun įsiropščia į šiukšlėms skirtą dėžę ir didžiai prižiūrėtojos nuostabai kategoriškai atsisako lipti lauk.

Mažasis Fu Shun buvo akivaizdus šio žaidimo sumanytojas – būtent jam pirmajam pasirodė, kad ši dėžė, į kurią aplinką tvarkanti prižiūrėtoja dėjo sušluotus bambukų lapus, puikiai tiks žaidimams. Neilgai trukus šalia brolio į dviem pandoms akivaizdžiai per ankštą ryškiai mėlyną dėžę įsispraudė ir Fu Lai.

Prižiūrėtoja bandė mažylius iš dėžės išprašyti, tačiau veltui – dvynukai pasitraukimo varianto net nesvarstė. Net ir nelauktai atsidūrę už dėžės ribų, jie neketino pasiduoti ir nusekė prižiūrėtojai iš paskos, tikėdamiesi atgauti patikusią vietą žaidimams. Deja, pavyti prižiūrėtojos jiems nebuvo lemta.

Kitą dieną žaismingosios Fu Lai laukė žymiai gėdingesnė nesėkmė. Mažylė nusprendė užsiropšti miegančiai mamai ant nugaros, tačiau apsimiegojusi didžioji panda ją neapdairiai numetė žemėm. Kiek išmušta iš vėžių tokio skaudaus incidento, mažylė patraukė kitur – greičiausiai ieškoti draugiškiau nusiteikusios kompanijos.