Išmaniųjų telefonų rinka vis labiau kaista ir konkuruoti joje tampa vis sudėtingiau. Dar sunkiau išlaikyti lyderės poziciją. Taip, „Samsung“ kol kas gali girtis savo telefonų pardavimais, tačiau „Huawei“ gerina ne tik pozicijas aplenkdama „Apple“, bet Kinijos kompanijos išmanieji tampa vartotojams patrauklesni. O kur dar „Xiaomi“ su pigesnių išmaniųjų telefonų linija. Greitai neužteks būti tik geru. Reikės pasiūlyti ką nors išskirtinio, kad vartotojas neabejotų, o tai darosi vis sunkiau. Lojalumu girtis gali tik „Apple“. Visai kita situacija „Android“ įrenginių segmente.

„Samsung“ gali didžiuotis „Galaxy S8”. „EISA“ išrinktas geriausiu metų išmaniuoju telefonu ir su tuo sunku ginčytis. Geriausias ekranas, puiki kamera, lenkti kraštai, atsparus drėgmei ir dulkėms. Viskas, ką „Android“ įrenginyje galima gauti, „S8” duoda.

„Samsung Galaxy Note 8” - geriausias tampa dar geresniu. Taip trumpai galima pristatyti šį išmanųjį. Jis gali nepatikti „iPhone“ fanams ar kitų gamintojų telefonais besinaudojantiems, bet jis produktyviausias šiai dienai. Gaila, pasinaudoti juo galėjau tik savaitę ir išnaudoti visų galimybių tikrai nepavyko.