Pasinaudojus daugiau nei dvi savaites „OnePlus 8 Pro”, sunku būtų surasti geresnę alternatyvą norintiems geriausio „Android“ flagmano. Sklandus 120Hz ekranas, puikus našumas, greičiausias belaidis įkrovimas, pagaliau apsauga nuo dulkių ir vandens (IP68) bei viena geriausių kamerų išmaniajame telefone. Gaila, bet iki tobulo išmanaus telefono dar šiek tiek pritrūko. Ši apžvalga yra mano asmeninė patirtis ir nuomonė, todėl nebūtinai gali sutapti su jūsų, naudojimosi išmaniuoju telefonu, patirtimi.

„OnePlus 8 Pro“ žengia į premium lygą ne tik pagal techninius parametrus, bet ir kainų segmente. Jei anksčiau šios kompanijos flagmanai kainuodavo 200–300 eurų pigiau nei „Samsung“, „Huawei“ ar „iPhone“, tai dabar prašoma kaina gali atbaidyti ištikimiausius „OnePlus“ išmaniųjų telefonų mylėtojus. 899 eurai už pigiausią „Pro“ versiją su 8GB RAM bei 128GB vidine atmintimi, o norintiems geriausio „OnePlus 8 Pro“ – net 999 eurai, kuris yra su 12GB RAM ir 256GB atmintimi.

„OnePlus 8 Pro” išmaniajam telefonui sinonimas būtų greitis – viskas reaguoja ir veikia išties labai greitai. Šis flagmanas turi visas pagrindines premium telefono funkcijas: atvirkštinis belaidis įkrovimas; greitas bevielis krovimas; stereofoniniai garsiakalbiai; aukščiausios klasės ekranas su 120Hz atnaujinimo dažniu; apsauga nuo dulkių ir vandens (IP68) bei puiki kamera.

Spalvų filtro kamera man liko nesusipratimas, o teleobjektyvo kamerą dar reikėtų patobulinti. Gaila, bet patrauklia kaina „OnePlus 8 Pro” jau nebegali pasigirti, o visi šių metų flagmanai su naujausiu procesoriumi („Snapdrago 865“) dabar sunkiau įperkami. Net ir naujausių „Xiaomi” flagmanų kaina dabar yra nuo 799 eurai Lietuvoje, todėl premium klasės išmaniųjų kainoms beveik susilyginus, pasirinkimas ieškantiems geriausio kainos ir kokybės santykio tampa sudėtingesnis.