Praleidau daugiau nei dvi savaitės su „iPhone 13 mini” bei „iPhone 13 Pro Max”. Pirmas įspūdis – tai neabejotinai geriausiai filmuojantys išmanieji telefonai šiai dienai. Jei pagrindinis prioritetas yra kokybiškas video, tai neabejotinai geriausias pasirinkimas.

Žinoma, telefonai nėra vien fotoaparatai ar kameros, tačiau tai vienas pagrindinių kriterijų, pagal kurį vartotojai renkasi išmanųjį. Draugai dažnai teiraujasi, tai kurį čia geriau rinktis, jei svarbiausia yra nuotraukų ir video kokybė. Nuėjus į koncertą, daugelis bando įamžinti koncerto akimirkas būtent telefonu. Įsižiebus Kalėdinėms dekoracijoms mieste, žmonės skuba užfiksuoti ir pasidalinti nuotraukomis, darytomis taip pat telefonais. Taigi šiandieniame socialiniame pasaulyje išmaniojo telefono kamera yra vienas svarbiausių kriterijų renkantis sau išmanųjį telefoną.

Visgi daugumos iš jūsų asmeninė patirtis telefonu yra skirtinga, todėl mano apžvalga ir įžvalgos apie naujausius „iPhone“ modelius nebūtinai sutaps su jūsų nuomone. Kalbu apie tai, su kuo susiduriu kiekviena dieną darbe – filmavimu ir fotografavimu. Ne visada su savimi galiu nešiotis didelę kamerą ar fotoaparatą, kad užfiksuočiau įvykį ar reportažą. Kur kas patogiau turėti kokybiškai filmuojantį ar fotografuojantį išmanųjį, o „iPhone 13 Pro Max” neabejotinai vienas iš tų telefonų, kurį norėčiau turėti savo kišenėje.

Dėkoju telekomunikacijų bendrovei „Telia” už galimybę išbandyti „iPhone 13 mini”.