Neslėpsiu, „Sony“ išmanieji telefonai jau kuris laikas yra mano favoritai, o „Sony Xperia 5 II” naudojuosi dar ir dabar. Išskirtinės fotografavimo ir video galimybės mane papirko, tačiau nebūtinai jos tiks ir jums. Daugelis mėgsta telefonu tiesiog fotografuoti ar filmuoti ir negalvoti apie reikiamus nustatymus, tačiau su naujesniais „Xperia“ išmaniaisiais rezultatas geresnis jei pats pasirenki tinkamus parametrus fotografuojant.

„Sony Xperia 1 III” turi visus pagrindinius flagmano privalumus: puikus 120 Hz 4K ekranas su „Gorrila Victus“ apsauga, kintamo židinio nuotolio periskopinis teleobjektyvas, galingas „Snapdragon 888“ procesorius su 12 GB operatyviosios bei 256GB vidinės atminties, bevielis ir atvirkštinis bevielis krovimas bei apsauga nuo dulkių ir vandens (IP65/68). Tikriems muzikos melomanams paliko ir tradicinį ausinių lizdą bei vidinę atmintį vis dar galima praplėsti microSD kortele.

Telefonu labai daug filmuoju ir fotografuoju, todėl kaip ir daugumoje mano apžvalgų, didesnis dėmesys šiai sričiai. Tiems, kam aktualu kokio rezultato pavyko pasiekti naujuoju „Sony Xperia 1 III”, čia video ir nuotraukos darytos būtent šiuo telefonu.