Projekto pagrindinė mintis ir idėja buvo parodyti, kad gerumas gali įkvėpti kitus žmones daryti gerus darbus, o gerumas kiekvienam jį parodžiusiam grįžta tuo pačiu.

Klipo kūrimui autoriai ir savanoriai aktoriai aukojo savo laisvalaikį – scenos buvo filmuojamos tris savaitgalius iš eilės. Skaičiuojama, kad iš viso filmuke suvaidino daugiau nei 50 aktorių – nuo pačių mažiausių iki garbaus amžiaus kauniečių, nuo Kauno „Žalgirio“ Garbės klubo narių iki policijos pareigūnų. Beje, projekte dalyvavo ir Prancūzijos pilietė.

Projekto autoriai stengėsi ne tik skleisti kalėdinę dvasią, bet ir pristatyti gražiausias Kauno vietas – klipo scenos buvo filmuojamos senamiestyje, Laisvės alėjoje, prie „Žalgirio“ arenos, Pažaislio vienuolyno prieigose. Kūrybinę komandą į savo valdas noriai įsileido Lietuvos zoologijos sodas, Kauno tarptautinis oro uostas.

Autoriai džiaugėsi savanorių aktorių entuziazmu, tačiau didžiausiu iššūkiu tapo ne itin žiemiškas oras. Scenų filmavimai buvo derinami pagal orų prognozes, o realiai iki šiol buvo vos vienas savaitgalis, kuomet Kaune iškrito šiek tiek daugiau sniego.

Visi projekte dalyvavę žmonės – nuo autorių iki aktorių – dirbo neatlygintinai savo laisvalaikio metu.