„Pareigos žmonėms dažnai uždeda karūną. Kaip jums seksis su tuo tvarkytis?“, – jo klausė žurnalistė Daiva Žeimytė-Bilienė.

„Reikia nesusirgti savęs garbinimo liga ir nepriimti į darbą krūvos pataikūnų“, – sakė D. Žalimas, teigdamas, kad jau kartą, tapus Konstitucinio Teismo pirmininku, jam pavyko to išvengti.

Į svarstymus, ar jo tikrasis tikslas Europos Parlamento (EP), o ne prezidento rinkimai, D. Žalimas atsakė trumpai: „Ar jūs mane matėte EP rinkimų agitacijoje? Matyt, ne. Akivaizdu, kad tikslas yra vienas“.

2009 m. D. Žalimas EP rinkimuose dalyvavo su konservatorių partija, o jaunystėje buvo ir tuometinės Tėvynės sąjungos nariu. „Kodėl išsiskyrė jūsų ir konservatorių keliai? Buvote netgi vienas iš Konservatizmo klubo steigėjų“, – laidoje klausė D. Žeimytė-Bilienė.

„Man buvo kokie 25-eri metai. Tai yra jaunystės faktai, jie yra labai malonūs“, – sakė D. Žalimas.

DELFI eteryje – laidų ciklas „Darbo pokalbis su Daiva Žeimyte-Biliene“. Iki pat rinkimų žurnalistė kalbins kandidatus į prezidentus. Darbo pokalbio formatu vyksiančių interviu metu kandidatų bus klausiama apie jų pažiūras, praeities pasirinkimus, vertybes ir darbo principus.