„Aš lieku laisvas ir nepriklausomas“, – „Darbo pokalbyje“ sakė advokatas. Jis teigia užsitikrinęs jau trijų partijų paramą. Viena iš jų – Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – I. Vėgėlei siūlė ir finansinę paramą.

„Moralinę paramą jūs priimate, finansinės atsisakėte. Jūs su jais ar ne su jais?“, – I. Vėgėlės klausė žurnalistė Daiva Žeimytė-Bilienė.

I. Vėgėlė prezidento rinkimuose sakė dalyvaujantis kaip vienijantis kandidatas. Bet kaip suvienyti tuos, kurių iki šiol niekaip nepavyko suvienyti?

„Tai, ką dariau su advokatais. Kai mane išrinko, trys atskiros advokatų grupės bandė mane patraukti iš Advokatų tarybos pirmininko pozicijų – susivienijo. Mano priešo priešas yra mano draugas, žinote tokį posakį?“, – pasakojo I. Vėgėlė.

DELFI eteryje – laidų ciklas „Darbo pokalbis su Daiva Žeimyte-Biliene“. Iki pat rinkimų žurnalistė kalbins kandidatus į prezidentus. Darbo pokalbio formatu vyksiančių interviu metu kandidatų bus klausiama apie jų pažiūras, praeities pasirinkimus, vertybes ir darbo principus.