Kaip viskas nutiko, tiksliai pasakyti negali net pati Karolina. Tiesiog ji, galima sakyti, tapo žymi per naktį, kai pradėjo dalintis savo gyvenimu socialiniuose tinkluose.

Ar patikėtumėte, kad ši, viena gražiausių ir sėkmingiausių Lietuvos moterų vaikystėje buvo tokia uždara ir nepasitikinti savimi, kad net prieš klasę negalėdavo šnekėti. Nuolat lygindavo save su kitomis mergaitėmis ir manė, kad ji blogiau mokosi, blogiau atrodo, blogiau elgiasi, nemoka bendrauti, berniukai kitas mėgsta labiau nei ją. O tada tėškė paauglystė.

„Aš atrodžiau kaip berniukas. Mano tėvai galvojo, kad gal aš lesbietė būsiu“, – dabar prisimena Karolina.

Ir prisipažįsta, kad buvo paauglė iš vadovėlio – darė viską, kas blogai, ko negalima daryti. Draugai, cigaretės, sidras… „Mano paauglystė buvo vienas ilgas namų areštas. Gerai ištampiau nervus tėvams”.

Kai K. Meschino buvo trylikos, ji nebeturėjo naujų draugių. Tik dvi, kurios ir šiandien liko ištikimos, geriausios draugės.

„Pastebėjau, kad mane pradėjo mėgti tada, kai nutariau elgtis taip, kaip aš jaučiausi geriausiai ir viską dariau taip, kaip man patinka”.

Dabar Karolina - pati mama. Augina dukrytę Isabellę, turi labai tvirtą ryšį su savo tėvais, mylintį ir mylimą vyrą šalia, daug keliauja.

Atrodo, kad Karolina ir jos gyvenimu žavisi visi, tik ne ji pati… Labai noriu atvirai pasikalbėti apie kreivų veidrodžių karalyste tapusius socialinius tinklus ir nerimo priepuolius su žymiausia Lietuvos influencere.