Jis yra „Seedcamp“, „StartupWeekend“, „StartupBootcamp“, „Le Camping“ ir „Launch48“ mentorius ir yra kalbėjęs daugybėje svarbiausių renginių, pavyzdžiui, „Red Herring“ (Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje), „Droidcon Berlin“ (Vokietija), „WebIT Expo“ (Vidurio ir Rytų Europoje), „AppsMania“ (Izraelyje), „Mobility 2012“ (Izraelyje), „StartupDay“ (Švedijoje), „Arctic15“ (Suomijoje), „Mobile Monday“ (Prancūzijoje), „Droidcon London“ (Jungtinėje Karalystėje), „Codemotion“ (Italijoje), LOGIN (Lietuvoje), „Startup Village“ (Rusijoje), „START San Francisco“ (JAV),…

Jis anksčiau vadovavo „PayPal“ Developer Network Team Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje.

Prieš ateidamas į „PayPal“, jis dirbo Developer and Platform Evangelism grupėje bendrovėje „Microsoft“, kur koordinavo tinklo technologijų veiklą su svarbiausiais klientais ir partneriais Italijoje.

Dar anksčiau jis dirbo technologijų konsultantu „Accenture“, o vėliau pradėjo startuolį, skirtą pasaulio įžymybių skaitmeninei prekės ženklo vadybai, kuris buvo inkubuotas startuolių akceleratoriuje ir finansuotas rizikos kapitalo specialisto.

Magistro laipsnį verslo ir įmonių strategijų srityje jis įgijo SDA Bocconi vadybos mokykloje, kompiuterių inžinerijos bakalauro laipsnį įgijo Milano politechnikos mokykloje, o muzikos bakalauro laipsnį – Nacionalinėje muzikos konservatorijoje.

Apsipirkimo ir mokėjimo būdai per pastaruosius 50 metų visiškai pasikeitė, kaip tai vystosi toliau? Kaip mobiliųjų technologijų ir prietaisų revoliucija ateityje keis pirkimo būdus?