Apie tai, kokie metai buvo, laidoje diskutavo TV prodiuseris ir laidų vedėjas Arūnas Valinskas, TV ir radijo laidų vedėja Eglė Kernagytė, TV laidų vedėja Edita Mildažytė bei „Contribee“ ir „Patreon“ turinio kūrėjas Algis Ramanauskas.

„Norint taikos ruoškimės karui“, – apie didėjantį nesaugumo jausmą kalbėjo A. Valinskas. Jam pritardama Edita Mildažytė pridūrė, kad dabar pats laikas pasirūpinti savimi ir susiskaičiuoti, kiek bulvių rūsyje turim juodai dienai. „Labai ironiška, kad įvykiai vystosi taip pat, kaip prieš pirmą pasaulinį ir prieš antrą pasaulinį karą. Atrodo, kad per kalkę nusirašinėjo kažkas“, – kalbėjo E. Mildažytė.

Žvelgdamas į ateinančius 2024-uosius, kuriuose turėsime visą virtinę rinkimų, A. Valinskas pasidalijo ir palinkėjimu. „Šitų metų pabaigoj, liko tos kelios valandos, pažadėkime sau nedėti daug vilčių į tą valdžią, – linkėjo A. Valinskas. – Tiesiog gyvenkim sau. Kai tikiesi iš valdžios ir nieko negauni, tada atrodo, kad visi kalti, tik ne tu. Tai nustokim dėti viltis į tą valdžią, kuri išrinkta.“

Diskutuojant, kas švęs pergalę po prezidentinių rinkimų, laidos „Jūs rimtai?“ svečių nuomonės išsiskyrė. „Nausėda laimės, – Delfi laidoje teigė A. Ramanauskas. – Vėgėlė nelaimės, nepatemps. Vėgėlė bando pūsti tą pačią dūdą, kurią nemaža dalimi pučia ir Nausėda.“

„O aš prieštarauju, – teigė E. Mildažytė. – Mes daug važinėjame po provinciją. Ir viskas, kas yra už Vilniaus centro: Šeškinė, Lazdynai ir Fabijoniškės laikosi kitos nuomonės.“ E. Kernagytė įvardijo ir savo favoritą, ir asmenį, kuris, jos nuomone, sulauks daugiausia rinkėjų palankumo.

Apie tai, kokie buvo 2023-ieji ir ko laukti 2024-aisiais, laidos svečiai diskutavo specialioje „Jūs rimtai?“ laidoje, kurią Delfi portalo lankytojai kviečiami stebėti sekmadienį, gruodžio 31 d., 20. val. O Delfi TV eteryje laida gruodžio. 31 d., 21 val.