Miesto stadionas „State de Bordeaux“, dar žinomas ir „Matmut Atlantique“ pavadinimu, atidarytas 2015 metų gegužę. 42 tūkst. vietų stadioną suprojektavo architektūros firma „Herzog & de Meuron“, kuri taip pat rūpinosi ir „Allianz Arena“ Miunchene bei „St. Jakob-Park“ futbolo stadionu Bazelyje.

Stadiono stogo platforma pasvirusi 35 laipsnių kampu. Šio architektūrinio sprendimo iniciatoriai sako, kad dizainas skirtas pagerinti matomumą žiūrovams ir leisti jiems iš arčiau mėgautis žaidimu.
Stadione veikia daugybė kavinių ir restoranų. „State de Bordeaux“ tikrai turi kuo didžiuotis – čia dirba ir tokie visame pasaulyje garsūs virtuvės šefai kaip Joelis Robuchonas ir Gordonas Ramsay.

Futbolas, didi istorija ir visame pasaulyje vertinama gastronomija – Bordo garsinanti kone šventoji trejybė, tačiau didžiausias regiono pasididžiavimas buvo, yra ir bus vynas.

Bordo regionas – didžiausias vynuogynų plotas visoje Prancūzijoje. Čia per metus pripildoma per 800 mln. butelių vyno.

Pirmosios 2016 metų Europos čempionato rungtynės Bordo vyks birželio 11 dieną – jėgas išbandys Velsas ir Slovakija. Austrijos ir Vengrijos dvikova numatyta birželio 14 dieną, o Airijos ir Belgijos rinktinės ant Bordo žolės susitiks birželio 18-ąją.

Susitikimas stadione tarp Ispanijos ir Kroatijos vienuolikių vyks birželio 21 dieną.

Liepos 2-ąją „Stade de Bordeaux“ taps 2016 metų Europos futbolo čempionato ketvirtfinalio liudininku.