Policija informavo, kad susirinko apie 2,5 tūkst. protestuotojų, kurie ragino seimą trauktis, laikė vėliavas su lito simbolika ir įvairius plakatus. Kaip atrodė mitingas, pamatysite vaizdo reportaže.

Pasibaigus mitingui, Antanas Kandrotas-Celofanas protesto dalyvius pakvietė sudalyvauti Apeliacinio teismo posėdyje, kur jis pats teisiamas dėl stambios finansinės aferos. Didelė minia pajudėjo link teismo, tačiau į vidų įleista nebuvo. Galiausiai rastas kompromisas, kad į vidų bus įleisti 15 Celofano palaikytojų, visi kiti lauks Lukiškių aikštėje.

Jau rytoj Vilniuje bendrą koncertą surengs būrys lietuvių didžėjų. Menų fabrike „Loftas“ vyks muzikos kompanijos „Lithuania HQ“ renginys, kuriame pasirodymus surengs didžiausiuose pasaulio festivaliuose koncertuojantis Dynoro, žvaigždė iš Graikijos ir grupė „8 Kambarys“.

Australijoje – vienas prestižiškiausių renginių, skirtų saulės energija varomoms transporto priemonėms išbandyti. Kaip tai atrodo, pamatysite laidoje

Dainininkė Natlija Bunkė įnirtingai ruošiasi artėjančiam turui po didžiąsias Lietuvos arenas. Tam, kad nustebintų savo gerbėjus, ji kas mėnesį pristato vis naują dainą ir vaizdo klipą. Šį kartą žinoma dainininkė nusprendė pristatyti jautrų kūrinį, skirtą įkvėpti armiją gerbėjų, ir netgi pasiūlė jiems sudalyvauti jos premjerinės dainos vaizdo klipe.

Dar sužinosime, ką galima pasigaminti skanaus iš moliūgų.