„Delfi dienoje“ tęsiame pokalbius su socialinės iniciatyvos „(ne)matomi“ partneriais ir šįkart pasikalbėsime su socialinės įdarbinimo agentūros „SOPA“ direktore Jurgita Kupryte. Ši agentūra padeda teikti įdarbinimo su parama paslaugas žmonėms, kurie turi mažiau galimybių darbo rinkoje.

Kelis kartus per metus yra atliekamì gyventojų perspėjimo sistemų tikrinimai, kurių metu skamba sirenos, į žmonių telefonus siunčiami pranešimai. Tik, kaip paaiškėjo paskutinio bandymo metu, pranešimus į mobiliuosius įrenginius gavo ne visi gyventojai, kokios to priežastis ir kokius nustatymus reikėtų įsijungti savo išmaniajame įrenginyje parodys „Bitė Lietuva“ atstovas Karolis Špiliauskas.

Vilniaus miesto turizmo ir verslo plėtros agentūros „Go Vilnius“ duomenimis, praėjusiais metais sostinėje sulaukėme didesnio turistų skaičiaus nei 2022 m.: iš viso miestą aplankė beveik 1,2 milijonai svečių. Plačiau apie tai papasakos „Go Vilnius“ vadovė Dovilė Aleksandravičienė.

Kokia situacija šiuo metu vyrauja nekilnojamojo turto rinkoje ir ar žmonės vis dar aktyviai domisi būsto, patalpų įsigijimu, apžvelgs NT brokerė Rasa Pavarienė.