Naujienų portalas „Delfi“ vykdo iniciatyvą „(Ne)matomi“, kuri kalba apie žmones su negalia, jų kasdienybę ir ieško sprendimų vyraujančioms problemoms. Delfi dienoje tęsiame pokalbių ciklą su šios iniciatyvos partneriais ir draugais, o šiandien laidoje bendraujame su Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Viltis“ vadove Ramune Lebedyte–Undzėniene.

VILNIUS TECH 20–ąjį kartą organizuoja karjeros dieną, kurioje susiburia tiek moksleiviai bei studentai, tiek įvairiausi verslo ir mokslo atstovai. Studentus siekiama supažindinti su karjeros perspektyvomis, o verslą – su neatrastais talentais. Studijoje renginį pristatys VILNIUS TECH strateginės partnerystės centro direktorė Milena Seržantė ir Stojančiųjų priėmimo ir informavimo centro direktorė Justė Roženė.

Kartu su prezidento rinkimais, gegužės 12–ąją taip pat vyks referendumas dėl Lietuvos respublikos Konstitucijos 12–o straipsnio pakeitimo. Jeigu referendumas įvyks, Lietuvos respublikos piliečiams būtų išsaugota Lietuvos pilietybė, jiems įgijus Lietuvai draugiškų valstybių pilietybę. Keliautojas Orijus Gasanovas, dažnai bendraujantis su emigrantais sako, kad dauguma tautiečių nori išsaugoti pilietybę, o jos atsisako dažniausiai verčiami aplinkybių.