Artėjant referendumui dėl pilietybės išsaugojimo, pristatomas filmas apie įvairių kartų migracijos bangas į įvairiausius pasaulio kampelius bei nuo tėvynės atskirtas bendruomenes, atsleidžiantis ne tėvyneje gyvenančių širdies ryšį su gimtąja žeme. Apie jį kalbamės su filmo režisiere Audrone Bieliniene.

Pasižiūrėsime ir kolegų iš ru.delfi parengtą reportažą apie tai, ką užsieniečiai mano apie daug atgarsių sulaukusį Vilniaus įvaizdinį klipą.

Neseniai buvo atliktas tyrimas, kuriuo siekta išsiaiškinti, kaip gyventojai supranta kuriamą taršą ekologiško pieno gamybos grandinėje. Tyrimas parodė, kad taršesniais laikome tuos procesus, kurių produktą geriau pažįstame, pavyzdžiui, pakuotes. Tačiau realybė – truputį kitokia. Apie tyrimą ir taršą pas mus pasikalbėti atvyko „AUGA group“ atstovas Laurynas Miškinis.

Netrukus Vilniuje įvyks renginys esamiems ir būsimiems verslininkams, skatinantis verslą kurti be sienų ir nerti į pasaulio galimybes. Apie verslą už Lietuvos ribų kalbamės su įmonės „Makes You Local“ atstovu Donatu Gudeliu ir Venipak atstove Kristina Sušinskaite.