„Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ įkūrėjas jau ne vienerius metus puošia prabangiausių Lietuvos ir užsienio viešbučių, restoranų vidaus bei lauko erdves, tačiau pasiūlymo dekoruoti gyvenamųjų namų kvartalo privačias lauko terasas, vadinamuosius atriumus, sulaukė pirmąsyk. Kaip atrodo atriumai ir kaip Mantui Petruškevičiui sekėsi įgyvendinti šį projektą, pamatysite vaizdo siužete.

Nesibaigiantis Raimondo Karpavičiaus turto dalybų kriminalas nugulė į naujausią rašytojo Dailiaus Dargio knygą – „Milijonieriaus testamentas - meilės pinklėse”. Apie tai pasikalbėsime su pačiu autoriumi.

Pažiūrėsime ir vaizdo siužetą, kaip Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kalifornijoje, atšauktas dešimtmečius galiojęs draudimas važinėti automobiliais su maksimaliai nuleidžiamu kėbulu.

Prieš kurį laiką, kai elektros kainos rinkoje buvo labai nestabilios ir neprognozuojamos, gyventojai sparčiai įsirenginėjo saulės elektrines. Koks jų atsiperkamumas ir kaip jį paskaičiuoti, pasikalbėsime su „Saulės grąža“ direktore Deiminta Noreikiene.