Nuomonės apie tokį galimą pokytį – skirtingos. Ar reikalingi pokyčiai šioje medicinos srityje, klausime VUL Santaros klinikų Dermatologijos centro vadovo Tado Raudonio bei Lietuvos dermatovenerologų draugijos prezidentės doc. dr. Rūtos Gancevičienės.

Šiemet stojančiųjų į aukštąsias mokyklas, laukia pokyčiai: pretenduojantys tiek į valstybės finansuojamas, tiek į nefinansuojamas vietas šalies aukštosiose mokyklose, turės būti išlaikę tris valstybinius brandos egzaminus. Šiemet taip pat pradedami vykdyti tarpiniai atsiskaitymai vienuoliktokams, o užduočių rezultatai sudarys dalį galutinio valstybinių brandos egzaminų įvertinimo. Daugiau apie pokyčius kalbėsimės su Lietuvos karjeros specialistų asociacijos vadove Giedre Valaitiene.

Po 5 metų pertraukos sugrįžta ristūnų lenktynės „Sartai 2024“. Studijoje apie renginį plačiau pasakos Zarasų rajono savivaldybės merė Nijolė Guobienė ir Zarasų rajono savivaldybės Dusetų seniūnijos seniūnas Darius Steponavičius.

Praėjusiais metais „Tele2“ visos grupės mastu virtualioje erdvėje užblokavo daugiau nei 5 mln. bandymų patekti į puslapius, kuriuose yra nepilnamečių seksualinį išnaudojimą vaizduojantis turinys. Kaip apsaugoti vaikus nuo žalingo turinio, aiškinsimės su „Tele2“ viešųjų ryšių vadove Asta Buitkute ir RRT Skaitmeninių paslaugų reguliavimo grupės vadove Irma Kazliene.