Socialinių mokslų kolegija“ – didžiausia nevalstybinė aukštoji mokykla Lietuvoje, kitais metais minės 25 metų jubiliejų. G. Skučaitė kalbėdama apie tai, kas jai visus šiuos metus padėjo išlaikyti verslą ir jį plėsti, pasakojo, kad tai – nuoseklumas ir pastangos kaskart tą patį dalyką daryti vis geriau.

„Sukurti verslą, jį užregistruoti nėra sunku, bet 25 metus viską išlaikyti ir augti, čia yra uždavinys. Aš vis tiek turiu sugrįžti atgal. Visą tai mes pradėjome dviese, kartu su mama ir tas mūsų kompetencijų, skirtingų dalykų pasidalinimas, matyt, padėjo tą stiprų pagrindą, kurį po mamos mirties vystau pati“, – pasakojo kolegijos direktorė.

Visą pokalbį apie švietimo verslą, didžiausius iššūkius, galimybes ir problemas bei naujus projektus, kviečiame žiūrėti vaizdo įraše.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu” paskyros socialiniame tinkle „Facebook”!

Užsiregistruokite „Boso valandos“ naujienlaiškiui. Jame naujausia informacija vadovams, kurie nori tobulėti: aktualūs straipsniai savišvietai ir saviugdai, Sauliaus Jovaišo įžvalgos įvairiomis temomis ir atsakymai į jūsų užduotus klausimus, vaizdo reportažai ir, žinoma, naujausios „Boso valanda“ laidos. Ieškokite Facebook.com/BosoValanda.