Pašnekovas, sukūręs tokius filmus kaip „Tadas Blinda. Pradžia“, „Valentinas vienas“ bei „Kaip pavogti žmoną“, įsitikinęs, kad gero ir sėkmingo darbo pagrindas yra tvirta komanda. „Kaip aš sakau – kurti filmą yra tas pats, kas plaukti valtim vienu irklu per vandenyną. Tai reiškia, kad tu negalėsi išmesti savo savo komandos narių kaip balasto, tu negalėsi gaišti savo kelionės laiko ir užsukti į uostą kažko išlaipinti. Tu kaip valties vadovas turėsi visus motyvuoti, išklausyti ir padėti“, - sako režisierius D. Ulvydas.

Kino profesionalo nuomone, žmogus, esantis vadovaujančioje pozicijoje, savo darbuotojams turi tapti autoritetu. Kaip tinkamai bendrauti su darbuotojais? Kodėl vadovui būtina pasilikti „paskutinio žodžio“ teisę? Galų gale, kaip darbe vienas kitu pasitikėti? Apie visą tai ir dar daugiau laidoje.

Kassavaitinėje laidoje „Boso valanda su S. Jovaišu“ aptariami skirtingi klausimai, susiję su vadovavimu bei vadyba, kalbinamas vis kitas pašnekovas. Laidų metu nagrinėjama problematika aprašoma Sauliaus Jovaišo knygoje „Boso valanda: kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga“, kurią leidžia leidykla „Baltos lankos”.

Sekite naujienas vadovams kartu! Prisijunkite prie „Boso valandos su S. Jovaišu“ paskyros socialiniame tinkle „Facebook“!