Vienas toks gana laimingai pasibaigęs epizodas užfiksuotas Žemaitijos ralyje, kai po dramatiško kūlvirsčio „stogą pagavo“ patyręs lenktynininkas Darius Biesevičius, kuriam tąkart asistavo patyrusi Baltarusijos šturmanė Tatjana Tsyrfa. Jo pilotuojamas „Mitsubishi Lancer Evo“ bolidas posūkį įveikinėjo saugiu greičiu, tačiau slysdamas automobilis „užkliuvo“ visiškai nekaltai atrodančiame kelkraštyje, kur veikiausiai savo juodą darbą nudirbo pasislėpęs akmuo ar duobutė.

Nors ekipažas sėkmingai tęsė savo pasirodymą lenktynėse, tačiau N40 vyrų autoklubo pilotas Algirdas Kazlauskas teigia, kad atsitiktiniam ralio žiūrovui gali susidaryti klaidingas įspūdis, jog ir kasdienybėje rimtų pasekmių nebus.

Pasak A. Kazlausko, sportininkai leidžia sau papokštauti apie tai, kiek per karjerą surinko „stogų“, tačiau realiame gyvenime tokie kūlversčiai dažnai baigiasi tragiškai: „Vairuotojai turi įvertinti, jog lenktynėms specialiai rengiamuose sportiniuose automobiliuose yra integruojami ypatingi saugos elementai: sumontuojami specialūs saugos lankai, ekipažas prisisega saugos diržais kurie žmogui neleidžia pajudėti nei centimetro į šoną, jau nekalbant apie tokią smulkmeną kaip aukščiausios kokybės sportinės padangos“.