Nors akivaizdu, kad limuzinu šį automobilį vadinti per stipru – nepaisant efektingo, daugiau nei dviejų metrų pločio, viduje jis gana ankštas – bandytoje versijoje yra tik keturios ir tos gana ankštos sėdėjimo vietos kariams, taip pat stoglangis kulkosvaidininkui, kuris sėdi ant specialaus diržo. O beveik pusę automobilio salono užima platus transmisijos tunelis. Taip pat viena šio automobilio modifikacijų gali būti skirta karių pervežimui – tokiu atveju automobiliu gali važiuoti 2 ekipažo nariai ir 8 keleiviai.

Ausis maloniai glosto urzgiantis žemasūkis 6,5 l V8 190 AG ir 515 Nm turbodyzelinis motoras (nešarvuotame automobilyje montuojamas atmosferinis 160 AG ir 393 Nm motoras). O pats automobilis, turintis nepriklausomą visų ratų pakabą, ne tik keliu, bet ir bekele sklendžia stebėtinai komfortiškai. Galima įtarti, ilgesnėje kelionėje jautresnius piliečius gali ir užsūpuoti, bet lekiant miško keliu ar išdaužytu žvyrkeliu tokia pakaba – tikra palaima.

Jis tvirtas, paprastas ir patikimas – žinai, kad šiuo amerikiečiu gali pasitikėti it ginklo broliu. Verta paminėti, kad dar didesnius šiltus jausmus automobiliui užtvirtino pasivažinėjimas naudojant naktinio matymo prietaisus – skrosti naktį tamsoje su išjungtais automobilio žibintais (žinoma, tik poligono teritorijoje) piktai urzgiančiu kariniu automobiliu, kuris nebijo nieko, yra ypatingas jausmas!