Parodoje „The Cars of Spectre“ bus galima išvysti ikoniškąjį Džeimso Bondo „Aston Martin DB10“, taip pat apgadintą piktadario pono Hinkso „Jaguar C-X75“ versiją bei Franso Oberhauzerio „Rolls Royce Wraith“.

Tarp kitų eksponuojamų automobilių yra „Land Rover Defender“ ir triukams skirta „Aston Martin“ stiliaus sėdynė, galinti katapultuotis.

Londono filmų muziejaus įkūrėjas ir vadovas Jonathanas Sandsas sakė, kad išskirtinis šios parodos eksponatas yra Džeimso Bondo „Aston Martin DB10“, kuris buvo sukurtas specialiai šiam filmui ir kurių buvo pagaminta tik dešimt.

Tačiau daug dėmesio tenka ne tik agento 007 automobiliui. Parodoje taip pat eksponuojamas „Jaguar C-X75“, kurį Romos gatvėmis per lenktynes su Džeimsu Bondu vairavo ponas Hinksas. Parodoje galima išvysti apgadintą triukų versiją.

Šie automobiliai iš 24-ojo filmo apie Džeimsą Bondą prisijungs prie didžiausios pasaulyje oficialios 007 automobilių kolekcijos, kuriai priklauso tokios garsios transporto priemonės kaip Džeimso Bondo „Aston Martin DB5“ iš „Golden Eye“ („Auksinė akis“), „Rolls Royce Phantom III“ iš „Gold Finger“(„Auksapirščio“) ir „Wet Nellie“ - „Lotus Esprit S1“ - iš filmo „The Spy Who Loved Me“ („Šnipas, kuris mane mylėjo“).

Paroda „Bond in Motion - The Cars of Spectre“ Londono filmų muziejuje atsidarė lapkričio 18 dieną.