Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo, kaip baltas automobilis bando atbulas įvažiuoti į automobilių dalių gamyklos stovėjimo aikštelę. Po kelių nesėkmingų bandymų automobilis staiga atbuline eiga ėmė greitai važiuoti, kliudė dešinėje pusėje stovėjusią juodą mašiną, o tada įvažiavo į upę.

Upė buvo daugiau nei trijų metrų gylio, automobilis ėmė skęsti. Vairuotoja išlipo per mašinos stoglangį ir ėmė šauktis pagalbos. Pirmas į pagalbos šauksmą atsiliepė gamyklos darbuotojas Li Jiabo. Deja, jis prastas plaukikas, todėl vyrui ne tik nepavyko išgelbėti vairuotojos, bet dar ir pats jis atsidūrė pavojuje.

Abiems jiems padėti į vandenį šoko tuo metu kitoje upės pusėje buvęs praeivis. Jaunas vyras pirmiausia į upės krantą ištraukė išsekusį Li Jiabo, o paskui padedant miniai išgelbėjo ir automobilio vairuotoją. Matydamas, kad abu nelaimėliai jau ant kranto, jaunuolis tyliai pasišalino.

Automobilio vairuotoja taip pat dirba minėtoje gamykloje. Ji ką tik buvo gavusi vairuotojo pažymėjimą ir prieš mėnesį nusipirko automobilį. Nelaimė įvyko dėl to, kad ji atsitiktinai vietoj stabdžio pedalo paspaudė akseleratoriaus pedalą.