Sekmadienio naktį Trakų r. įvyko siaubingas dalykas – buvo užmuštas ir sudegintas statybvietės sargas M. Siniavskis. Policijos pareigūnai, dirbdami be poilsio, sulaikė tris įtariamuosius, kurie jau ketvirtadienį sulaukė teismo nutarties – suėmimas 3 mėnesiams. Vienas jų – vilnietis 19-metis T. Putys, šį jaunuolį akylai saugojo konvojus.

Grėsmingai didelio ūgio jaunuolis savo agresiją parodė Vilniaus apylinkės teisme. Konvojaus vedamas jis bandė įspirti fotografui.

Patikrinus T. Pučio socialinio tinklo feisbuko paskyrą galima nustebti. Keisto turinio žinutėse pilna keiksmažodžių, o jose prasmė yra sunkiai suprantama. Taip pat seni vaizdo įrašai, kai, tikriausiai, buvo mokykloje, parodo jaunuolio agresyvumą bei kitus negerus įpročius.

Viename jų T. Putys, dar būdamas paauglys, uosto klijus ir pasakoja, koks tai geras jausmas. Kitame jaunuolis daužo savo draugą 15 gimtadienio proga, paskutinis jo smūgis buvo per galvą.

Brutaliu nužudymu įtariamas 19-metis neigia žudęs statybvietės sargą, tačiau pripažįsta, kad tą lemtingą vakarą buvo nusikaltimo vietoje. Jaunuolis vienintelis iš įtariamųjų pažinojo M. Siniavskį, nes dirbo kartu su juo toje pačioje statybvietėje, kurioje ir įvyko nužudymas.