Skelbiant oficialius 333 numeriu pažymėtos rinkimų apygardos rezultatus, iš pradžių nurodytas balsuoti atėjusių rinkėjų skaičius siekė 1 331, bet vėliau (antradienį, rugsėjo 12 d.) buvo padidintas iki 1 867 balsavusiųjų.

Šie duomenys net septyniskart viršija „Reuters“ užfiksuotą skaičių. Svarbu ir tai, kad 73 proc. rinkėjų, remiantis oficialiai skelbiamais rezultatais, balsavo už dabartinį Rusijos prezidentą Vladimirą Purtiną palaikančią partiją „Vieningoji Rusija“.

Rinkimų apygardoje darbavęsi rinkimų komisijos nariai tvirtino, kad jų pateikti duomenys yra teisingi ir apie kokius nors netikslumus negali būti nė kalbos.

„Reuters“ korespondentai apygardoje prabuvo nuo pat balavimo pradžios 8.00 val. iki tos akimirkos, kai buvo baigti skaičiuoti balsai. Jiems pavyko pastebėti, kaip vienas „Vieningosios Rusijos“ deleguotu rinkimų stebėtoju prisistatęs vyras, kelis kartus priėjo prie balsadėžės, be to, kaskart įmetė į ją po pluoštą rinkimų biuletenių.

Rusijos regionuose įvykusius vietos valdžios rinkimus galima pavadinti savotiška generaline repeticija prieš kitąmet nusimatančius šalies prezidento rinkimus. Kremliaus iškelti kandidatai į regionų parlamentus ir savivaldybes vykdė aktyvią agitaciją visoje šalyje.