Teisėjas M. Striaukas paskelbė, kad praėjusių metų liepą 67 metų Stanislovą Korolevičių automobiliu girtas partrenkęs ir mirtinai sužalojęs J. Radzevičius gaus šansą pasitaisyti – teismas jam skyrė 5 metų 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmę. Kadangi baudžiamoji byla buvo nagrinėta supaprastinta tvarka (apklaustas tik kaltę pripažinęs kaltinamasis ir pagarsinta bylos medžiaga), televizijos laidų vedėjui bausmė buvo sumažinta trečdaliu, todėl jis nuteistas 3 metų 8 mėnesių laisvės atėmimo bausme, bet jos vykdymas atidėtas 3 metams.

Be to, J. Radzevičiui uždrausta vairuoti transporto priemones 3 metams bei skirta baudžiamojo poveikio priemonė – nurodyta sumokėti 15 MGL dydžio įmoką į Nukentėjusiųjų nuo nusikaltimų fondą.

Teismas taip pat nutarė, kad J. Radzevičius 3 metus privalės būti būti namuose nuo 24 iki 6 val., nes, kaip sakė teisėjas, taip siekiama, kad „jam niekada nekiltų pagunda lankytis kavinėse“, be to, jam uždrausta vartoti psichiką veikiančias medžiagas bei išvykti iš gyvenamosios vietos be pataisos inspekcijos žinios.

Panašią bausmę šiuo metu pagal autorinę sutartį dirbančiam 38 metų J. Radzevičiui buvo siūlęs skirti byloje valstybinį kaltinimą palaikęs prokuroras Sigitas Jankauskas.