Šiaurės gatvėje eismas intensyvus net ir savaitgaliais, kelkraščiais vaikšto žmonės. Bet „VW Passat“ ekipažui tai buvo nė motais. Gatvėje siautėjo, kol neištroško - nuvažiavo į parduotuvę nusipirkti dar alkoholio.

Į sankryžą prie parduotuvės automobilis įlėkė skersas, taip pat skersas jis įskrido ir į parduotuvės aikštelę. Vairuotojas nusprendė, kad to dar maža - „VW Passat“ išlėkė iš aikštelės į gatvę vos nesirėždamas į būrelį einančių jaunuolių, apsisuko prieš pat atvažiuojančius automobilius ir grįžo į aikštelę. Tada vairuotojas su vienu keleiviu nuėjo pirkti alkoholio. Grįžo su tiek butelių alaus, kad vos tilpo glėbyje.

Pasipiktinę žmonės apie tai pranešė policijai. Tačiau arti patrulių nebuvo, jiems teko važiuoti iš kito sostinės rajono. Nors pareigūnai atlėkė per 10 minučių, „VW Passat“ jau buvo dingęs.

Tačiau automobilį užfiksavo parduotuvės „Norfa“ vaizdo kameros.

Pamatę vaizdo įrašą sostinės Kelių policijos valdybos pareigūnai tai įvertino kaip chuliganišką vairavimą. Už tai vairuotojui gresia bauda nuo 289 iki 579 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių iki dvejų metų, o asmenims, neturintiems teisės vairuoti transporto priemones, – baudą nuo 724 iki 1013 eurų.

Miesto pakraštyje esančioje Šiaurės gatvėje policija pasirodo retai, todėl čia, pasak vietos gyventojų, gan dažnai pasitaiko išsidirbinėjančių vairuotojų. Gyventojai net kreipėsi į Vilniaus savivaldybę, prašydami čia įrengti bent porą „gulinčių policininkų“, tačiau savivaldybė atsakė neigiamai.