Po apklausos E. Vėlyvis nepanoro bendrauti su žiniasklaida, nors ryte, vos žiniasklaidai pranešus apie jo nusižengimą, režisierius per advokatus išplatino pranešimą, kuriame pripažino savo kaltę ir atsiprašė. Iš komisariato spruko pro galines duris.

„Po konflikto su apsaugos darbuotojais, šie ėmėsi policijos pagalbos. Atvykę į įvykio vietą pareigūnai aptiko akivaizdžiai neblaivų, agresyviai nusiteikusį asmenį, kuris ignoravo teisėtus policijos pareigūnų nurodymus bei aktyviai priešinosi sulaikomas. Buvo panaudotos specialiosios policijos priemonės, įskaitant ir elektros impulsinį prietaisą. Buvo sulaikytas bei pristatytas į policijos komisariatą, – žiniasklaidai po E. Vėlyvio apklausos kalbėjo Vilniaus miesto 3-iojo policijos komisariato viršininkas Ramūnas Šilobritas. – Šiandien jam pareikštas įtarimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui, atlikta įtariamojo apklausa ir skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.“

Pasidomėjus, kaip E. Vėlyvis elgėsi šiandien, pareigūnas patikino, kad režisierius gailisi: „Jis suprato įtarimo esmę, dėl savo veiksmų gailisi. Tam tikrų aplinkybių prisiminti negali“.