Vaizdo įrašą paskelbė kurdų pešmergų pajėgos, nurodžiusios, kad minėta vaizdo kamera buvo rasta po mūšio su „Islamo valstybe“, kuriai, jų manymu, priklausė kovotojai. Viso įrašo metu kamerą nešiojęs kovotojas vadinamas Abu Radhwanu. Vaizdo įrašas prasideda nuo kadrų, kaip vienas vyras, kaip manoma, savižudis sprogdintojas, atsisveikina visam laikui ir šarvuotu automobiliu išvažiuoja vykdyti savo misijos. Kiti kovotojai, tarp jų ir pats Abu Radhwanas, dalinai šarvuotais automobiliais pajuda per dykumą.

Tuomet į kelis „Islamo valstybės“ automobilius pataiko raketos ir islamistų kovotojai į tolumoje matomą bazę pradeda šaudyti iš automatinių šautuvų bei kulkosvaidžių ir leisti raketas. Šis vaizdo įrašas atskleidžia „Islamo valstybės“ pusę, kurią retai galima išvysti propagandiniuose teroristinės grupuotės vaizdo įrašuose. Kovotojai tarpusavyje barasi ir rėkia, kritikuodami vieni kitų kovos technikas. Jų gretose juntama panika.

Tuomet Abu Radhwano automobilį sudrebina sprogimas, per kurį žūsta automobilio vairuotojas. Kovotojai palieka automobilį ir atsitraukia, o sužeistas Abu Radhwanas pasilieka gulėti dykumoje ir šaukiasi pagalbos.